Razvojni paketi

QHR Audit

QHR Audit
QHR Audit

Analiza procesa upravljanja zaposlenicima u organizaciji ima za cilj dati stručni i strukturirani pregled jakih i slabih strana u upravljanju zaposlenicima u organizaciji i pružiti smjernice za dalji razvoj praksi koje vode povećanju angažiranosti zaposlenika, efikasnijem upravljanju i ostvarenju poslovnih ciljeva. 

QHR Audit je jedinstvena metodologija koja je prilagođena specifičnostima tvrtki u razvoju i promovira standarde koji dokazano i smisleno unapređuju poslovne rezultate i kvalitetu rada malih i srednjih poduzeća. Kvantitativno mjerenje opisanih procesa u upravljanju ljudskim resursima prema QHR metodologiji omogućuje lako određivanje prioriteta za daljnji razvoj procesa u upravljanju ljudskim resursima.

Istraživanjem do srži stvari

Da saznate pravo stanje stvari angažirajte prave stručnjake za to! Naš pristup radu i iskustvo koje smo stekli nam omogućuju da se u potpunosti prilagodimo Vašoj situaciji te da stvorimo potpunu sliku o trenutnom stanju. Odgovori ne znače puno ako ne postavljate prava pitanja, a u tom području nema boljeg izbora od nas.

Novosti

Naši klijenti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija