Razvojni paketi

QHR Recruitment

QHR Recruitment
QHR Recruitment

Privlačenje i zapošljavanje najboljih kandidata te njihovo kvalitetno uvođenje u posao je temelj zdravog rasta kompanije. Istraživanja pokazuju da organizacije koje imaju kvalitetan proces regrutiranja i selekcije i strukturirano uvođenje novih zaposlenima imaju dva puta veću profitnu maržu i tri puta veći rast dobiti od organizacija koje nemaju razvijene te procese.

Profesionalna selekcija smanjuje troškove selekcijskog procesa i prevenira rani odlazak novih zaposlenika. Kako bi proces bio transparentan, efikasan te kako bi kriteriji bili ujednačeni potrebno je definirati ključne korake i osobe koje su uključene u proces educirati kako provoditi selekcijski intervju. Nakon što je nova osoba zaposlena, standardizacija procesa uvođenja u posao osigurava da je osoba upoznata s ključnim informacijama te da prolazi sve ključne korake kako bi u što kraćem roku bila u potpunosti produktivna te se uklopila u organizacijsku kulturu. 

 

Samo kvalitetni zaposlenici vraćaju uloženo

Proces zapošljavanja je često zapostavljen ili marginaliziran proces koji zapravo ima ogroman utjecaj na poslovanje poduzeća. Pronalazak pravog zaposlenika za Vas i njegovo uvođenje u posao i kulturu poduzeća uvelike će odrediti njegove buduće rezultate. Ako Vas zanima kako to rade vodeći stručnjaci u Hrvatskoj, kontaktirajte nas odmah!

Novosti

Naši klijenti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija