Projekt i benefiti

Projekt i benefiti

Projekt i benefiti
Projekt i benefiti

Važnost ljudskog kapitala u postizanju konkurentske prednosti danas je neizostavno polazište svake diskusije o poslovnim uspjesima. Transparentnost današnjeg tržišta rada i težnja ka izvrsnosti u svim segmentima poslovanja dodatno intenziviraju borbu za talentima.

Brzina dostupnosti informacija, segmentiranost tržišta rada i važnost imidža općenito u današnjem načinu života stavljaju zaposlenike i buduće zaposlenike u prvi plan, ne samo zbog kompetencija koje donose organizaciji, već i zbog pozicije onoga koji bira i pri tome nije spreman na kompromis.

Privlačenje, prepoznavanje i razvoj „neopipljivih vrijednosti“ organizacije nije više samo pitanje procesa upravljanja ljudskim resursima već baza cjelokupne organizacije poslovanja, prepoznatljivog statusa kojeg organizacija gradi u javnosti te vrijednosti koje zagovara svakim svojim potezom.

Osnaživanje pojedinaca i timova za aktivno sudjelovanje u ostvarenju izvrsnosti te usmjeravanje njihovih napora u postizanju zajedničkih ciljeva, izazovi su s kojima se organizacije nastoje nositi na više ili manje organizirane i kreativne načine.

Vodeći projekt u području upravljanja ljudskim resursima je Certifikat Poslodavac Partner – projekt certificiranja sustava upravljanja ljudskim resursima. Certifikat Poslodavac Partner u kratkom je vremenu stekao status „znaka izvrsnosti“ u upravljanju ljudskim resursima te je prepoznat i kao kvalitetan alat, ne samo za procjenu, nego unapređenje funkcije upravljanja ljudskim resursima. O kvaliteti projekta svjedoči 10 godina rada s preko 70 certificiranih tvrtki i mreža od 40 certifikatora, vrhunskih stručnjaka u upravljanju ljudskim resursima.

U radu s tvrtkama kroz Certifikat Poslodavac Partner smo prepoznali da male i srednje tvrtke trebaju jednostavniji i fleksibilniji pristup u upravljanju zaposlenicima i razvoju praksi upravljanja zaposlenicima. Cilj nam je podržati razvoj praksi upravljanja zaposlenicima koje će adresirati specifične potrebe i probleme rastućih poduzeća u tempu i po cijenama koje su prilagođene njima. Stoga smo pokrenuli projekt QHR - metodu kroz koju će tvrtke moći dijagnosticirati slabosti i snage u upravljanju zaposlenicima te konkretne i praktične razvojne pakete za razvoj prioritetnih praksi. Dodatno će tvrtke koje se u analizi pokažu dobrima u upravljanju zaposlenicima dobiti priznanje koje će im koristiti u privlačenju poželjnih kandidata.

Kontaktirajte nas već danas!

Naš stručni tim će Vam dokazati da ljudski resursi mogu i moraju biti okosnica rasta što dokazuju brojni zadovoljni klijenti s kojima smo dosad surađivali. Napravite najbolju moguću odluku te uz našu pomoć ostvarite potencijal Vaših zaposlenika i Vašeg poduzeća! 

Novosti

Naši klijenti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija