Preporuke klijenata

Iskustva naših klijenata

Kroz naše dugogodišnje iskustvo rada u ljudskim resursima susreli smo se s velikim brojem klijenata. Uz veliku predanost, uvijek se trudimo da klijentima isporučimo što kvalitetniju i bržu uslugu. Pogledajte što neki od klijenata uključenih u QHR misle o nama! Krenite i Vi za njihovim iskustvom i saznajte zašto je rad s nama najbolji izbor!

Komunikacijski laboratorij se uključio u QHR projekt kako bismo dobili profesionalni uvid u stanje ljudskih resursa agencije. Svjesni smo važnosti rada na tom segmentu poslovanja, a Selectio tim nam je pokazao kako dodatno unaprijediti odnos sa zaposlenicima i naučio nas nekim novim vještinama. Prepoznali su naše potrebe i pomogli nam da osvjestimo

sve naše dobre elemente, ali i one koje treba unaprijediti. Rad na internoj komunikaciji i upravljanju karijerom zaposlenih sigurno će biti jedan od naših zadataka za 2016. a, kao stručnjak u tom području, Selectio je logičan odabir i prirodni partner u tom procesu.
Vlasnica i direktorica
Manuela Šola
Vlasnica i direktorica, Komunikacijski laboratorij d.o.o.

Postanite i Vi jedan od naših zadovoljnih klijenata!

Nama je svaki klijent bitan. Rad s našim klijentima uvijek će biti prioritet neovisno o veličini i kompleksnosti zadatka. Uz to očekujte profesionalnost i savjesnost u svemu što radimo. Obratite nam se s povjerenjem!

Naši klijenti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija